duminică, 7 martie 2010

Dansez pentru tine revine!

O noua competitie a visurilor este pe cale sa inceapa la Pro Tv, la mijlocul lunii martie. Al noualea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" arunca in ringul emotiilor opt vedete iubite din Romania care promit sa-si puna la bataie toata energia si dedicarea de care sunt in stare pentru a schimba in bine destinul unor oameni simpli si necajiti.

Dragos Bucurenci, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, creatorul de moda Catalin Botezatu, campionul Local Kombat Catalin Morosanu si Doru Todorut, jumatatea trupei “Deep Central”, descoperit in urma productiei Popstars de la Pro Tv se pregatesc sa inceapa aventura “Dansez pentru tine” alaturi de partenerele lor de ring carora le promit sa incerce sa le implineasca visurile.

In tabara vedetelor feminine din noul sezon “Dansez pentru tine” s-au inscris pline de entuziasm actritele din serialul “Aniela” de la Acasa Tv, Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu, cantareata Anamaria Ferentz si fotomodelul Andreea Spataru care abia asteapta sa-si cunoasca profesorii de dans si sa inceapa repetitiile.

Stiluri de dans noi, coregrafii nemaiintalnite pana acum, costume pastel, romantice in ton cu primavara dulce care vine dupa o iarna grea, momente de spectacol total in noul sezon “Dansez pentru tine” prezentat de Stefan Banica si Iulia Vantur. Viata bate filmul in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care incepe pe 19 martie, la Pro Tv.

Cei opt concurenti, oameni simpli, care vor dansa in competitie alaturi de opt vedete iubite din Romania au vieti care pot deveni usor scenariul unui roman sau al unui serial de televiziune. De aceea, concurentii din cel de-al noualea sezon al emisiunii nu au un singur vis de implinit, ci mai multe, pentru toti cei care le sunt dragi si a caror viata si-ar dori sa o schimbe. Pentru ca romanul vietii lor sa fie unul cu happy-end ei isi doresc sa aduca zambetul pe chipul celor apropiati care si-au sacrificat totul pentru ca ei sa duca un trai decent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu